Buscador

Club Nàutic Bétulo

El Club Nàutic Bétulo va ser fundat l'any 1973, sobre la edificació dels antics banys Maricel, amb la finalitat de dur a terme diferents activitats al voltant del mar.
El Club està situat molt a prop de la Rambla de Badalona i gaudeix d'una immillorable zona de platja molt adient per practicar el
windsurf i altres esports de vela lleugera, així com el rem amb llagut. El Club Nàutic Bétulo compte amb cinc seccions: Vela, rem, caiac, motonàutica i submarinisme.
Actualment hi ha que destacar les excel·lents classificacions en Patí a Vela d'en Josep Antón Violan i també la magnífica dècima posició del creuer First Class KH7 en el Campionat d'Europa de First Class 8.
Regatistes destacats que en els seus inicis van navegar amb llicència del CNBétulo van ésser els germans Doreste i Alfred Buqueras entre d'altres.
Cal ressaltar la labor de la nostra Escola de Vela, reconeguda per la Federació Catalana de Vela, en la formació de futurs regatistes.
En la secció de motonàutica, Patrícia Gutiérrez, va aconseguir ser la primera dona classificada en el Campionat Mundial de Cagliary 2005. I en el 2008, campiona del Món d'Olerón en la categoria masculina ski limited.
En submarinisme, esport que es practica al CNBétulo des dels seus inicis, cal destacar l'organització anual del Campionat de Fotografia Submarina que compte amb gran nombre de participants. A la vegada, el CN. Bétulo participa en diversos campionats a nivell nacional.
El Club Nàutic Bétulo s'esforça dia a dia en potenciar els esports nàutics gràcies a l'interès i esforços dels seus esportistes, socis i col·laboradors.